Activiteiten


Poolvarianten

8-Ball

Onze vijf 9-foot pooltafels zijn voor zowel recreanten als wedstrijdspelers erg geschikt. Bij het verhuur van onze pooltafels zijn poolballen en de keuen inbegrepen in de tarieven.

9-Ball

Ook hier speel je op een 9foot-pooltafel, en wordt gespeeld met ballen 1 t/m 9 die in een diamantvorm met de driehoek klaar worden gelegd. Het doel van het spel is om de 9-ball op de juiste manier weg te spelen (potten).

10-Ball

Deze spelsoort lijkt veel op 9-ball, maar wordt er met 10 ballen gespeeld en moet je van te voren een pocket callen. Deze variant is moeilijker dan 9-ball en daarom ook populairder bij professionele spelers.

Straight pool 14.1

Straight pool is een spelsoort die ook wel eens 14.1 genoemd wordt, en wordt gespeeld met 15 genummerde ballen en een witte bal. Speel zo veel mogelijk ballen weg, en haal het snelst de te behalen punten

Biljart & Snooker


Libre

Libre biljart is de meest gespeelde spelsoort van het carambolebiljart binnen de klassieke spelsoorten. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk “caramboles” te maken, wat bij libre biljart op alle plaatsen mag.

Driebanden

Driebanden is een spelsoort van het carambolebiljart waarbij je de speelbal minimaal drie keer één van de randen moet hebben geraakt voordat je de tweede aanspeelbal raakt.

Artistiek

Artistiek biljart (ook wel kunststoten, trickshot of biljart artistiek genoemd) is een vorm van de spelsoort carambolebiljart waarbij spelers een zeer hoge mate van precisie binnen biljart moeten kennen om het te kunnen spelen. 

Snooker

Snooker is een biljartspel wat gespeeld wordt op een snookertafel, een grotere tafel dan waar normaal poolen op gespeeld wordt. De ballen zijn ook kleiner en lichter dan bij poolen.

Made by

Webviz.nl